Kapcsolat és időpontfoglalás

Alig várjuk, hogy valóra váltsuk a Te tündérmeséd is!

Mindig mindenkihez a legnagyobb nyitottsággal és kedvességgel fordulunk, megköszönve azt, hogy megtiszteltek minket a bizalmatokkal – mert szerintünk a menyasszonyi ruha kiválasztása az esküvőtervezés egyik legfontosabb része. Jó, legyünk őszinték, szerintünk a legfontosabb!

Célunk, hogy ne csak a menyasszonyi ruhát legyen egy életre szóló élmény viselni, hanem a kiválasztását is kedves emlékként őrizd meg.

AKIK MÁR FEHÉREN LEBBEN
RUHÁBAN MONDJÁK KI AZ „igen-t”

„Sok szalonban voltam, Budapesten is, voltak is szép ruhák, de sehol nem éreztem azt az érzést, amit annyira kerestem, hogy IGEN, ez lesz az! A Fehéren Lebbenben nemcsak álomkedvesek a lányok és maximálisan segítőkészek, de a ruhák is gyönyörűek, a végén alig tudtam kiválasztani azt a bizonyos EGYET!”

Győri Edit

„Teljes mértékben meg vagyok elégedve! IGEN-t mondtam A ruhára! <3″

Nagy Natasa Éva

„Gyönyörűek a ruhák, a lányok pedig tündériek, kedvesek, türelmesek és nagyon segítőkészek! Szívből ajánlom őket mindenkinek!”

Zelenyánszki Nikolett

Foglalj hozzánk időpontot!

Ruhapróbánk hétköznapokon nyitvatartási időben DÍJMENTES, előzetes időpont foglalása szükséges!

“DELUXE RUHAPRÓBA”: Nyitvatartási idő után és szombatonként a ruhapróbánk díja 5000 Ft, mely összeg ruhakölcsönzés esetén a kölcsönzési díjból levonásra kerül. Deluxe ruhapróbánk részleteiről érdeklődjetek telefonon!

Mondj igent Te is a

Prémium minőségre Szakértelemre Felhőtlen hangulatra Szolid árakra

Szeretettel várunk!

Fehéren lebben – szívügyünk a káprázatos Menyasszony!

Időpontfoglalás

Cím

2890 Tata, Kossuth tér 8.

Email

info@feherenlebben.hu

Nyitvatartás

K-P: 11-17ig, Szombat: 9-12ig

Visszahívást kérek

GDPR

A teljes esküvői ruha kollekció megtekintéséért látogass el szalonunkba!

Célunk, hogy ne csak a esküvői ruhát legyen egy életre szóló élmény viselni, hanem a kiválasztását is kedves emlékként őrizd meg.